Massage som friskvård

Hejsan på er

Jag jobbar ju som elektriker och den sista tiden har vi verkligen jobbat så mycket, många dagar med övertid har satt sina spår. Så nu har jag bokat tid för massage i Nybro. Det var en kollega som tipsade mig om att boka massage för vi kan ju ändå använda vårt friskvårdsbidrag till det. Imorgon efter jobbet ska jag dit så det blir ju också en bra start på helgen. Jag älskar mitt jobb och trivs väldigt bra, även om det är ganska mansdominerat så gör det mig ingenting.

Jag har alltid varit nyfiken och intresserad av el och teknik så det var inget svårt val att läsa till elektriker även fast att det var några kompisar då som undrade om jag verkligen tänkt igenom det. Jag har supergoa kollegor, träffar många roliga och intressanta människor och det är väldigt varierande vad för uppdrag det är jag får åka på. Ibland jobbar jag själv och ibland är vi två eller fler som hjälps åt, det beror på vad det är för jobb vi ska göra. Men nu känns det också att det är nära till semestern och att man är ganska trött och sliten så då kände jag att det kan vara dags att ta en massage så man inte går in i väggen lagom till man är ledig.

Nog för att jag tänkt vila mycket men jag har tänkt orka göra en del roliga saker också. Så om du själv känner igen dig i min situation så gör dig själv en tjänst och boka någon välgörande behandling du också, det är nog fler än jag som kan behöva påminnas om att ta hand om sig själv. Så om du känner dig träffad så vet du vad du ska göra. Må så gott och ha en fortsatt fin dag!