Idag står bilen i fokus

Hejsan hoppsan bloggen! Vilken härlig dag är ett uttryck som man hör ganska ofta så här års och det stämmer väldigt bra. I Örnsköldsvik är det en varm men ändå fläktande temperatur, behagligt helt enkelt. Jag tänkte faktiskt ge min bil lite extra kärlek idag genom att åka in till en däckverkstad och få ett däckbyte utfört. Precis som att vi byter dojor emellanåt så är det viktigt med ett däckbyte när däcken börjar slitas. Sen är jag väldigt noggrann med min bil med, det blir något besök hos en däckverkstad här och där över åren. Jag har ett stort intresse för bilar och då blir det att jag spenderar mycket tid med att hålla kärran i gott skick. Dessutom så är den ute på vägarna flera gånger om dagen så ett däckbyte är verkligen nödvändigt emellanåt och det finns en däckverkstad inte så långt hemifrån mig i Örnsköldsvik så det är väldigt lättillgängligt. Utöver att ge bilen lite extra kärlek så tänkte jag också ge magen en riktigt fin middag i eftermiddag. Jag tror att det har blivit dags att inviga grillen för det här året. Det känns som att jag faktiskt är lite sent ute med att grilla, i vanliga fall brukar jag göra det redan vid påsk men i år har det inte blivit av. Nu har jag dock nästan hela eftermiddagen på mig att tillaga en schysst middag, köttet ligger redan hemma i marinad så det är bara att lägga på grillen. Men även tillbehören ska grillas, jag tänkte göra en liten röra med potatis, lök, fetaost och smör som jag lägger i en aluminiumförpackning på grillen. Det med en fin vitlökssås och en färsk sallad till låter inte helt fel i mina öron. Nu får ni ha en trevlig dag så hörs vi av snart igen!