Grävarbeten i Mölndal – nu görs grunden för vårt nya hus

Hejsan på er i den härliga solen

Vi köpte nyligen en tomt i Mölndal som vi ska göra iordning för att de ska kunna bygga vårt drömhus där som vi beställt. Så nu håller de på med en massa grävarbeten för att gräva husgrund och sånt. Jag kan ju ingenting om grävarbeten egentligen så jag borde nog hålla mig till att skriva om annat, men jag tänkte att det kan vara kul att veta och för att de kommande inläggen nog kommer handla en hel del om husbygget och hur det tar form. Vi letade länge efter rätt plats och rätt hus, men tillslut när vi hittade platsen så kände vi att vi hellre slår till på det och att vi bygger huset vi vill ha. Både jag och min sambo är från västkusten fast lite olika platser så det är ju här ikring som vi tänkt oss att bo.

?Vi har inte haft någon stress utan känt att vi kan leta i lugn och ro. På det sättet tänkte vi att det är störst chans att verkligen hitta det man vill ha och att det blir rätt. Vi vill ju att det ska vara ett hus som vi trivs i och som vi kan bo i tills vi blir gamla. Huset kan man ju alltid förändra på olika sätt men platsen är ju svårare att göra något åt. Men nu har vi hittat platsen och även sett ut en husmodell som ska byggas och det känns fantastiskt bra. Väldigt spännande och pirrigt och bara nu när de satt igång med grävarbeten gör ju att det känns lite mer verkligt. Fast jag får nypa mig själv i armen ibland när jag tänker på det och när vi åker dit och tittar så är det fortfarande lite svårt att greppa att vi snart har vårt drömhus där. Ha nu en underbar dag!