Ett byggteam av snickare och elektriker i Västervik

Hej på er alla goa och glada

Nu har vi både elektriker och snickare som är i full fart där hemma. Vi håller på att renovera och fixa vår stuga i Västervik och det kommer verkligen bli en stor skillnad. Man tänker inte alltid på hur många saker som ska klaffa och liksom göras samtidigt. Det ena behöver vara färdigt för att den andra ska kunna göra sitt och tvärtom så det är ju tur att vi har en byggfirma från Västervik där både snickare och elektriker samarbetar.

När vi köpte stugan så visste vi att det mestadels var för tomten och läget och att det i princip skulle vara att riva och börja på nytt. Men vi behöll grunden och stommen för att det var i så bra skick och så totalrenoverar vi resten. Det tar sin lilla tid men det kommer bli så bra det är jag helt säker på och vår snickare och hans team är väldigt duktiga. Vi får dagliga rapporter om hur det går och vad de gjort och så åker vi dit på helgerna och tittar till det, så det är spännande att se hur det tar form.

?Enligt planering så kommer stugan stå klar lagom till semestern och eftersom bygget flyter på så bra så tror jag faktiskt att det kommer bli så. Ofta kan ju saker ta mer tid än man tror och man bör inte vara tidsoptimist när det kommer till ett husbygge eller renovering, men våran planering har varit rimlig från början verkar det som. När vi skulle hitta reda på en snickare i Västervik var det min sambos föräldrar som hade tips om detta företaget, alltid någon som känner någon liksom. Såna där kontakter är ju toppen för då har man någon referens som man känner till. Ha nu en underbar dag kära ni!