Datahjälp i närheten av Orust

Hej på er

Här på Orust skiner solen och jag sitter ute på en klippa och njuter. Nu när jag behövt lämna in min dator för lagning så kan jag erkänna att jag också tar mig ut mer. Tur bara att jag hittade datahjälp i närheten av Orust så att jag kunde få proffshjälp, för jag använder ju datorn i jobbet hela tiden. Jag skulle inte kunna göra mitt jobb utan min dator så när den kollapsade så blev jag först helt förskräckt.

?När jag skrev ut på mina sociala medier att jag behövde datahjälp akut så fick jag tips om ett företag här i närheten som skulle vara väldigt duktiga på det. Så jag kontaktade de och de har nu mina grejer där så jag fick det par dagars semester kan man säga medan de fixar den.

Teknik är grymt så länge det funkar, men när den inte gör det så blir man så väldigt strandsatt speciellt när det är vad man använder i sitt jobb hela tiden. Jag har alltid jobbat mycket med datorer eller haft de som redskap liksom, men jag har aldrig haft intresset för själva tekniken om hur de fungerar så när de krånglar så kan jag inte fixa det själv. Med tanke på att jag har haft en stressig period just nu med väldigt mycket jobb så kanske det var lite av ett tecken att detta hände så att jag fick en ofrivillig men väldigt behövlig paus.

Jag blev ju såklart först frustrerad av att det hände men sen bestämde jag mig för att ta tillvara på pausen på bästa sätt, och det hade inte varit att ta tillvara på den på bästa sätt genom att sitta inomhus och sura nu när det är så fint väder. Känner redan att jag börjat få både ny energi och ny motivation så det kom något gott ur detta. Ha nu en fortsatt fin dag!